MOMAK KOJI JE POGODIO JAVNOST: Objavio video za preminulu djevojku-neviđena tuga !

0

Život je veoma težak. Svakodnevno se suočavamo sa raznim situacijama koje nas ipak nauče koliko treba da posjedujemo snage u sebi. Još jedan razlog zbog čega treba da budemo sretni što zapravo i postojimo jeste ovaj događaj.

Radi se o Stefanu Kariću koji se trenutno veoma teško nosi sa svojom boli. Prije nekoliko sati je objavio post za svoju preminulu djevojku. Pored videa na kojim on plače plakali su i svi drugi ljudi.

”Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je uvijek kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekada se osjećala jako loše a ipak je hodala uspravno i ponosno. Rijetko ko bi mogao naslutiti da joj nešto fali. Ubežena da kad tad mora doć bolje vrijeme a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život onako kako baš treba. Borbeno, u stilu kraljice. Hvala ti na svim danima provedenim s tobom, hvala ti za svakim osmijeh, za svaku suzu i za svako dobro jutro i laku noć. Nikada te neću zaboraviti i prestati voljeti. Vidimo se u nekom drugom životu u tom sam siguran.”- napisao je Stefan.

loading...