Poslije ovoga nikada nećete kupovati kod Kineza – U stvarima pronašo poruku zbog kojeg su mu se sledile kosti ! – Izvorno

Poslije ovoga nikada nećete kupovati kod Kineza – U stvarima pronašo poruku zbog kojeg su mu se sledile kosti !

Danas otvaraju sve više Kineskih radnji u koje ulažu dosta novca i pokušavaju na sve načine da zarade. Ipak nam je svima dobro poznato da kineska roba uopšte nije kvalitetna ali da su cijene vrlo niske.

Da li ste se nekada zapitali zbog čega je to tako?

Sve prozivode koji oni proizvode su zapravo od plastike a plastika je vrlo povoljna, upravo zbog toga su i cijene te stvari vrlo povoljne.

Dokaz svemu tome je i jedan slučaj koji je ostavio utisak na sve nas.

Sve se dogodilo u Engleskoj kada je jedan vrlo načitan čovjek kupio sasvim obične crne čarape kod kineza i tamo našao poruku zbog koje se šokirao.

Poruka se nalazila u čarapi i napisana je na kineskom jeziku. Čovjek je odmah pokušao da prevede preko interneta i shvatio da je zapravo poruka u kojoj čovjek moli za pomoć.

”Zovem se DIng i imam 38 godina. Pogrešno sam osuđen zbog zločina koji je zapravo bila velika prevara i ucjena. Čak su me osudili na tri godine. Sve se to dogodilo a ja nisam ni bio ovdje. Molim vas da mi pomognete.”-napisano je u pismu.