Svi U Šoku – Otišla Na Mjesto Najveće Radijacija U Černobilu, A Potom Ovo Pronašla – Kao Iz Horor Filma, Prestrašno (Video) – Izvorno

Svi U Šoku – Otišla Na Mjesto Najveće Radijacija U Černobilu, A Potom Ovo Pronašla – Kao Iz Horor Filma, Prestrašno (Video)

Velika katastofa koja je zadesila Černobilu u 19. stoljeću bila je upozorenje cijelom svijetu na posljedice koje nuklearna energija može prouzročiti.

Nakon katastofe su su se pojačale mjere predostrožnosti, ali čak i nakon Černobila došlo je do još nekoliko sličnih katastrofa, koje su neprestano podsjećale svijet koliko je bio nuklearni raspad opasan.

I danas dan je Černobil pod opasnom dozom zračenja i bit će opasan po život još mnogo godina.

Šta se zapravo dobogilo u Černobilu najbolje je pokazao i HBO sa svojim originalnim serijalom, koji je postao jedan od najgledanijih i ocijenjenih u povijesti, s ciljem podizanja svijesti među ljudima o tome što se točno toga dana dogodilo i što je prouzročilo nesreću.

Černobil je veoma opsano mjesto za ljude, međutim postoji nekoliko pustolova koji su spremni otići tamo kako bi vidjeli kako ta radioaktivnost utječe na druge organizme.