Showbizz

“UHLJEBILA ” RODBINU: Brata PROGURALA među pjevače, a sestru među šminkere, kad vidite šta je učinila za oca i maćehu SHVATIT ĆETE ZAŠTO IM SVE ZAVIDE U SELU!

Rada Manojlović je itekako poznata na našim prostorima, a njena najveća podrška u životu i karijeri je njena porodica.

Među najveću podršku spada i njena sestra Maja, kojoj je pjevačica pomogla da postane jedan od najpoznatijih šminkera u Srbiji.

screen-shot-09-29-19-at-09-17-pm

Nenad Manojlović je njen brat, koji je također pjevač, a poznat je postao kada je učestvovao u talent showu.

Nenad je jednom prilikom izjavio da mu se Haris kao osoba dopada, te da ne bi imao ništa protiv da se Rada uda za njega.

Njegova svadba je bila nedavno, a na njoj je svakako bio i Haris. Tako da je Nenad imao priliku dobro upoznati Harisa, jer su i kroz takmičenje bili u istoj grupi.

screen-shot-09-29-19-at-09-15-pm-001

Rada vači za jednu od najangažovanijih pjevačica, ali koristi i svaki slobodan trenutak da ode kod oca i finansijski mu pomogne.

Njen otac je poljoprivrednik, pa je ona odučila da da mu kupi još dva imanja u selu kako bi pokrenuli organsku proizvodnju i angažovali radnike.

Pjevačica je jednom prlikom otkrila da joj je sreća njegova oca veoma bitna, te da mu je zbog toga kupila plac.

screen-shot-09-29-19-at-09-16-pm

rada1

Radin otac je htio pokrenutu poljoprivrednu proizvodnju te nije htio da opterećuje kčerku pa je planirao podići kredit za to. Čim je ona čula za to, odmah je ostavrila ocu tu želju.