Showbizz

Uz Nju Je Bio 288 Dana U Bolnici: Nije Se Htio Odvojiti Od Nje Dok Se Teško Borila Sa Bolesti, A Danas Ovako Izgleda Žena Radoša Bajića

Poznati je glumac i redatelj Radoš Bajić je naprosto osvojio cijelu Srbiju za svoju čuvenu seriju “Spalimo selo, a baka češlja”.

Njegova supruga Milena dala mu je stvarno veliki projekt, ali nije imao pojma da će serija imati veliki utjecaj na ostale koji su neprestano izazivali reakcije.

Naime, mnogo porodica je pronašlo utjehu  u seriji jer su se mnogi članovi suočili s rakom, što je opasna i ozbiljna bolest.

On je sretno izjavio da je muž žene koja je oboljela od karcinoma dojke i sada bi željela potaknuti sve, sve sestre, majke i kćeri, da im kažu kako na kraju tunela uvijek ima svjetla.

Naime, upravo u navedenoj seriji je  Radojka oboljela od raka, ali nastavila je živjeti, a tako je bila i sa suprugom Radošom, gdje se Milena nastavila.

Radoš je sa njom proveo 288 dana, uvijek joj pomažući u teškoj borbi i izvlačeći je iz teškog razdoblja.

On je bio njeno svjetno na kraju tunela.

On često sa suprog razgovara na tu temu, pa mu je jednom prilikom ona dala pristanak da može i početi pisati o navedenoj temi.

Oni su shvatili da im je obaveza da  upozore druge ljude i educiraju ih, a to se posebno odnosilo na žene, a na fotografijama pogledajte sami kako izgleda danas.