SEVERINA IZGUBILA SVOG SINA, MORA GA DANAS PREDATI OCU, A ON MU VEĆ VADI SRPSKI PASOŠ?! Objavljeni svi detalji incidenta, OGLASIO SE I MILAN! - Izvorno

SEVERINA IZGUBILA SVOG SINA, MORA GA DANAS PREDATI OCU, A ON MU VEĆ VADI SRPSKI PASOŠ?! Objavljeni svi detalji incidenta, OGLASIO SE I MILAN!

Poznata pjevačica Severina Kojić  je izgubila spor o starateljstvu nad sinom Aleksandrom, koji je dodjeljan ocu Milanu Popoviću.

Mate Matić je advokat koji naveo da ova odluka odmah stupa na snagu, odnosno da se žalba nikada neće odgoditi, što bi znači da Severina već danas trebalo sina da preda ocu, koji ga može odvesti i u Srbiju.

severina

Matić je rekao da on nema nikakvog temelja za takvu odluku, te da će on poduzeti sve pravne mjere kako bi sprečili Popovića da sina odvede u Srbiju.

Ona je rekao da se tek nedavno zapravo uključio u cijelu priču. Kako kaže sve što je vidio na suđenju je izuzetno zastaršujuće.

Dodao je da radnica Centra za socijalni rad koja je dodjeljena Severinom sinu priznala da dijete nije vidjela dvije godine, ali su ipak poslušali njenu preporuku da se dijete dodjeli ocu.

 

severina

Od komentara se suzdržao Milan Popović.

On je ipak dao odgovor na pitanje, hoće li dijete odvesti u Srbiju.

severina-insta-08122018

 

severina-i-igor4

On je rekao da što se tiče same presude neće puno da komentariše. Ali je potvrdio da nema nikakvog srpskog pasoša, te da je to je čista medijska provokacija kojom se insinuira da on dijete odvodi u Srbiju.

419941-severina-ff

Novinari su mu rekli da imaju informaciju koja tvrdi da se protiv njega podnesena krivična prijava za povredu djetetovih prava.

severina-i-igor3

A on je odgovorio da nema pojma o tome, te da to prvi put čuje od njih.

Kako navodi ne zna šta je uradio. Te tvrdi da je očito u pitanju neka maediska provokacija.

On je cinični rekao da očigledno Severininom advokatu Mati Matiću nedostaje promocije, pa se reklamira preko ovog predmeta.

m-severina