JULIJA JE U SHOWU "ŽIVOT NA VAGI" PLAKALA JER NEMA KROV NAD GLAVOM: Smršala je i sinoć se pojavila U HALJINI KAO DAMA, a evo kako izgleda kuća u kojoj živi (FOTO) - Izvorno

JULIJA JE U SHOWU “ŽIVOT NA VAGI” PLAKALA JER NEMA KROV NAD GLAVOM: Smršala je i sinoć se pojavila U HALJINI KAO DAMA, a evo kako izgleda kuća u kojoj živi (FOTO)

Svi koji su pratili šou “Život na Vagi” nisu mogli da ne zavole Juliju Bošnjak.

Naime, ona je imala dosta čudan i dežak život, ali je ona 51.žena dobrog srca.

Ona je kroz malu šalu rekla, da ima ponuda za brak od kako je bila u životi, ali da će dobro razmisliti.

julijaa
Ona u dijelu porodične kuće živi sama, odnosno sa dva mačka. A rekla je da joj je motivacija bila da smrša kako bi bila zgodma jer ako je prema očevim genima, onda bi trebala živjeti još najmanje 50 godina.

julija3
Rekla je da jok svakodnevno pristužu poruke i pozivi od njenih fanova širom svijeta.

Kako tvrdi, ovo je bilo predivno iskustvo za nju.

Svima je bilo veoma žao kada su saznali da je Julija poslala prijavu i za prošlu sezonu rijalitija, ali je mogla odbiti razgovor, jer kako kaže nije imala novca niti za autobusnu kartu do Zagreba.

julija2
Rekla je da je dugo razmišljala oko rijave na ovaj šou, ali je se ipak odlučila na taj korak jer kako kaže nama šta da izgubi.

julija4

Jelena Putnik koja se takmičila u drugoj sezoni je organizirala pomoć zbog njene izjave da bih voljela imati pravi krevet.

Kako navodi ona je pitala organizatore šoa, gdje su nabavili predive madrace, ona inače ima krevet kod kuće ali je istina da i nemas baš previše toga.

julija6

Kako je navela za tri mjeseca što je bila u ovom showu, nakupilo se tri centimetra vode u stropnoj svjetiljci, dok na radnom stolu još uvijek drži malu plastičnu kanticu u slučaju prokišnjavanja.

Njen život je bio težak, još sa 21.godinu je otišla u samostan, postala časna sestra.Časna setra je bila čak 10.godina.

U jednom tremnutku je shvatila da to nije zapravo njeno opredeljenj, te je napustila samostan.

Pa je pet godina radila sezonske poslove u Austriji.

Kako kaže, dok je redila primjetila je da ima problem sa kilogramima. Ona je sada veoma sreta što može obući lijepe stvari, te voziti biciklo.