“Imam 22 godine i do sada sam uspjela rasturiti 3 braka. Ozbiljni brakovi su bili u pitanju, svaki preko 15 godina je trajao dok glupi muškarci nisu upoznali mene…” - Izvorno

“Imam 22 godine i do sada sam uspjela rasturiti 3 braka. Ozbiljni brakovi su bili u pitanju, svaki preko 15 godina je trajao dok glupi muškarci nisu upoznali mene…”

Ja imam 22 godine i uspjela sam do sada rasturiti čak 3 braka. Bili su to ozbiljni brakovi u pitanju, svaki brak preko 15 godina je trajao, dok glupi muškarci nisu upoznali mene. Ja sam od svoje 17 godine do sada kupila poslovni prostor, stan i auto. To sam ostvarila tako što sam sav novac izvukla iz džepova matoraca koji su mislili da iskorištavaju mene, a tačnije ja sam njih iskorištavala.

Nakon svega toga što sam uradila, moj pravi momak jučer je kleknuo ispred mene i zaprosio me… Ja sam se vjerila za muškarca svog života i mi ćemo sa na ljeto vjenčati. Sebi sam sve obezbijedila za normalan život, stan, auto, poslovni prostor izdajem. Imam dovoljo za prilično lagodan i lijep život. Moj budući suprug također radi, te ako nas i zdravlje posluži biti će to jedan lijep život.