OTKRIVENA CECINA TAJNA, UŠLI SU U NJENU SPAVAĆU SOBU I UGLEDALI OVO PORED KREVETA: Odmah je uslikala i objavila, kad ovo Veljko vidi (FOTO) - Izvorno

OTKRIVENA CECINA TAJNA, UŠLI SU U NJENU SPAVAĆU SOBU I UGLEDALI OVO PORED KREVETA: Odmah je uslikala i objavila, kad ovo Veljko vidi (FOTO)

Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović uvijek je se trudila da svoj privatni život drži daleko od javnosti, a to joj je i polazilo za rukom. Ali, ovoga puta je otkrivena jedna njena tajna.

Tako je kćerka od ove pjevačice, Anastasija, podijelila svoju fotografiju iz djetinjstva na svom Instagram Story-u, gdje je i tom prilikom otkrila kako njena majka upravu ovu fotografiju drži na svom noćnom stočiću, pored kreveta. Sada pretpostavljamo da Ceca neće zamjeriti svojoj mezimici, što je podijelila ovakav detalj sa svojim pratiocima.

Svetlane Ceca Ražnatović je rođena u Žirorađu, 14. juna 1973. godine. Ona je srpska, turbo-folk i pop-folk pjevačica. Početak njene karijere je obilježila pobjeda na festivlu na Ilidži u Saarajevu sa pjesmom „Cvetak zanovetak“.