Majka Se Zaljubila U Sopstvenog Sina, Bolji Ljubavnik Od Bivšeg Muža. Kakvu Prangiju Imaš Sine Moj, Mamina Muškarčina. Šta God Da Se Desi, Ostaćemo Zauvijek Zajedno” - Izvorno

Majka Se Zaljubila U Sopstvenog Sina, Bolji Ljubavnik Od Bivšeg Muža. Kakvu Prangiju Imaš Sine Moj, Mamina Muškarčina. Šta God Da Se Desi, Ostaćemo Zauvijek Zajedno”

U nastavku Vam donosimo primjer o tome kako život donasi veoma čudne priče.

Priča koju Vam donosimo u nastavku je i više nego grozna.

Naime, jedna majka i njen rođeni sin su u vezi  godinu dana, uprkos svim sankcijama koje su do sada doživeli, ne predaju se.

Riječ je o ženi koja se zove Monica Mares, a dolazi iz Novog Meksika i ima 36 godina.

Ona se prije nešto više pd godinu dana  zaručila se za vlastitog sina koji ima 19 godina i to ne krije od javnosti, prijatelja ili prijatelja na društvenim mrežama.

Oni čekaju  suđenje 3. septembra, a vjerovatno će se suočiti s 18 mjeseci zatvora zbog incesta, što je više nego očigledno. Rekli su da neće dozvoliti nikome da ih rastavi.

Kada je Monica rodila svog sina, odma ga je dala na posvajanje, a prošle godine oni su se povezali putem društvenih mreža.

Ona pored ovog sina ima još  devetoro djece, ali kaže da bi se odrekla starateljstva nad svima njima ako je to značilo da ima državno odobrenje da bude u vezi sa sinom.

Jednom prilikom je izjavila, da kada su izašli prvi put zajedno, odma su završili u krevetu.