“Muškarci su koristili moje tijelo kao wc”: Bizarna ispovijest maloletne pro**itutke koja je godišnje biIa sa 1.800 klijenata - Izvorno

“Muškarci su koristili moje tijelo kao wc”: Bizarna ispovijest maloletne pro**itutke koja je godišnje biIa sa 1.800 klijenata

Jedna djevojka je napisla ispovjest u kojoj je rekla da ju život nije mazio, te da joj je majka umrla samo šet mjeseci nakon što ju je rodila.

Djevojka je odrasla sa bakom koja je kako kaže bila alkoholičarka. Baka je četo dovodila kući prijatelje sa kojima bi pila, a kada bi baka zaspala ti prijatelji su iskorištavali njenu unuku.

Muškarci su počeli dolaziti i kotom dana kada je baka bila na poslu, a djevojčica je morala da šuti o tome.

Ona je sa 14.godina već imala dvoje djece i odlučila se baviti prostitucijom jer je za to samo i znala.

Baka joj je naredila da počne zarađivati jer dugačije neće moći prehranjivati djecu.

Navedena djevojka je krenula putem prostitucije, a već za prvu noć je imala pet muškaraca, pet klijenata, plakala je zbog svakog od njih.

Tu noć je kući donijela 400 dolara, a sav novac je uzela njena baka koju nije zanimlo kako ga je zaradila.

Kada je po treći put otišla na posao, presrela ju je grupa mškaraca na ulici, koji su je oteli i svi redom silovali, nakon čega su je zavezali u jednu hotelsku sobu.

Poslje par dana mučenja, rekli su joj da će narednih šest mjeseci biti njihova roba, koju će oni prodavati.

Više puta je pokušala pobjeći ali uzaludno.

Rekla je da je u toku jedne godine imala više od 1.800 klijenata.

Za to vrijeme su je čak trinaest puta ranili sa nožem i pet puta sa oružjem.

Nekada su znali njeni tijelo koristiti i kao wc-e. Nakon što se 25.godina bavila ovim poslom, dogodilo joj se nešto zaista strašno.

Naime, kada je ona imala 40.godina, jedna klijent ju je izbacio iz auta, ali nije primjetio da joj je dio haljine zapeo za vrata, te ju je tako vukao za sobom skoro šet ulica.

Žena je poderala  kožu da lica i jedne strane tijela.

Otišla je u bolnicu, a tamo je došao policajac, koji je rekao doktorima da je ona prostitutka koja je vjerovatno prevarila klijenta, te je dobila što i zaslužuje.

Riječi koji je rekao policajac je čula i navedena žena, te je razmislila o svemu što je proša u životu. Pomolila se Bogu i rekla da je niko ne voli, te se molila za pomoć.

Ne dugo nakon toga doktorica joj je pomogla, te ju je uputila u socijalnu službu, a nakon toga je otišla u “Sigurnu kuću”.

Još 2008.godine, ona je osnovala fondaciju za pomoć ženama, te je danas prava mama iz predgrađa.