OŽENIO SE ANDRIJA MILOŠEVIĆ, ČESTITKE PRISTIŽU SA SVIH STRANA, A EVO KO JE MLADA, TRUDNA JE?! Objavljena slika, SRETNI I ZALJUBLJENI! - Izvorno

OŽENIO SE ANDRIJA MILOŠEVIĆ, ČESTITKE PRISTIŽU SA SVIH STRANA, A EVO KO JE MLADA, TRUDNA JE?! Objavljena slika, SRETNI I ZALJUBLJENI!

Mnogi fanovi Andrije Milosevica se pitaju zasto se on jos uvijek nije ozenio buduci da je jedan od onih koje bi “svaka majka pozeljela za zeta”. E pa, izgleda da Andrija Milosevic iz inata ne zeli praviti veliku svadbu niti pricati o svojoj privatnosti. Ipak, mi saznali smo neke stvari…

1592993-screenshot-20-ff

Vjerovatno svi znaju da je Andrija u dugogodisnjoj vezi sa Sandrom. Ako je izmedu njih sve uredu, zasto oni ne zele djecu i brak- pitali su se mnogi.

Naravno, veoma je nekulturno da ljude pitate takva pitanja a Andrija i Sandra ih dobijaju veoma cesto. To ih ljuti jer ih cak i porodica forsira na brak i djecu.

Oni su rekli da su oni vec u vezi koja je poput braka i da im papir da su zvanicno u braku nista ne znaci. Takoder, trude se da imaju djecu ali im ne uspjeva pa ih jos vise ljuti i zalosti kada ih neko o tome ispituje.

andrija-foto-rajko01-blic-rajko-ristic-1000x0

Bas zbog takvih problema ne biste trebali nikoga ispitivati o takvim privatnim stvarima. Izmedu ostalog, to je njihov zivot i mogu raditi sta zele.