ISPLIVAO SNIMAK CECE I ARKANA, POPELA SE NA STOL I PLESALA SAMO ZA NJEGA: Ovakvog ga niste vidjeli, evo šta radi sa RUKAMA, NIJE ZA ONE SLABOG SRCA! - Izvorno

ISPLIVAO SNIMAK CECE I ARKANA, POPELA SE NA STOL I PLESALA SAMO ZA NJEGA: Ovakvog ga niste vidjeli, evo šta radi sa RUKAMA, NIJE ZA ONE SLABOG SRCA!

Svetlana Ceca Raznatovic, musku je paznju oduvijek plijenila kako svojim glasom tako i svojim izgledom. Uz pomoc njenje ljepote i odlicno isklesanog tijela uspjela je zavsti mnoge ukljucujuci i jednog od najmocnijih likova tog vremena- Zeljka Raznatovica Arkana.

Slikovni rezultat za ceca i arkan

Arkan je bio zaslijepljen Ccinom ljepotom i veoma ljubomoran na sve druge muskarce koji bi joj se priblizili. Zbog toga je ona znala kako da ga osvoji i ubijedi da je samo njegova. Cesto bi zajedno izlazili u kafice a tamo bi se Ceca penjala po stolovima i plesala samo za Arkana. Arkan je sigurno bio odusevljen, Ceca mu je plesala oko tijela a on jednostavno nije znao sta da radi sa svojim rukama. Ove slike svjedoce tome, pogledajte kako je to izgledalo.

arkan-i-ceca-663x445