RIJALITI UČESNIK OPTUŽEN ZA UBISTVO, U NJEGOVOM BAZENU PRONAĐEN UBIJEN MUŠKARAC, ON JE OPTUŽEN: Svi u šoku, PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA? - Izvorno

RIJALITI UČESNIK OPTUŽEN ZA UBISTVO, U NJEGOVOM BAZENU PRONAĐEN UBIJEN MUŠKARAC, ON JE OPTUŽEN: Svi u šoku, PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA?

Niko se nije nadao, niti je mogao ocekivati da ce ovaj rijaliti ucesnik i poznata televizijska zvijezda jednog dana postati ubojica. U bazenu njegove vile pronadeno je mrtvo ljudsko tijelo!

Image result for Majkl Barrymore"

U pitanju je britanski voditelj Majkl Barimore koji je bio jedan od najomiljanijih voditelja u Britaniji sudeci po brojnim anketama i po velikoj gledanosti i jedan od poznatih ucesnika rijaliti programa. Medutim, njegova karijera se zavrsila kada su u bazenu njegove vile pronasli les covjeka. Naknadnom obdukcijom utvrdeno je da je covjek prvo silovan nekim predmetom a zatim ubijen i bacen u bazen.

Image result for Majkl Barrymore"

Istraga se vodila 6 godina i buduci da nije bilo dokaza da je to on uradio, ostao je nevin. Ali Barimor je odlucio tuziti policiju jer navodi da mu je ta lazna optuzba unistila zivot i karijeru.