SRAMAN DETALJ NA GR0BU ŠABANA ŠAULIĆA, SVI K0JI SU GA PRIMIJETILI 0STALI SU ZGR0ŽENI: G0ci p0zlil0 zb0g 0v0ga, da li vidite vi?! - Izvorno

SRAMAN DETALJ NA GR0BU ŠABANA ŠAULIĆA, SVI K0JI SU GA PRIMIJETILI 0STALI SU ZGR0ŽENI: G0ci p0zlil0 zb0g 0v0ga, da li vidite vi?!

U Aleji zaslužnih građana danas su se okupili rodbina, komšije i prijatelji, kako bi dali jednogodišnji pomen poznatom pjevaču Šabanu Šauliću.

Ovog vanvremenskog pjevača ćemo pamtiti po mnogim hitovima koje je ostavio iz sebe, a koji će se pjevati još mnogo godina.

Malo prije 11 sati na groblju  se okupio veliki broj poštovalaca lika i djela pjevača Šabana Šaulića, a koji su ga najviše voleli i oni koji su mu se divili.

Svi su prilazili ljubili vrh spomen ploče i palili svijeću.

saban-saulic-poemen-231673-photo-e-stock-blank-1000x0

Šabanova žena Goca, Ilda sa mužem, Sanela i Mihajlo,kako je i očekivano među prvima su došli na beogradsko Novo groblje.

Ono što je svima odmah zaparalo oči jeste kesa sa izvesnim natpisom štrčala je među ikebanama.

screenshot-1-censored-1000x0

Kada su mediji počelki da snimaju ovaj ternutak, neka osoba je kriumice uzela kesu i skonila je. Naime, neko je znao da će ovo biti mediski popraćeno pa su pokušali da izreklamiraju auto kuću čiji je logo bio na kesi.

saban-saulic-poemen-231676-photo-e-stock-blank-censored-1000x0