KLELA JE DJECU EMINI JAHOVIĆ, PA IZBAČENA IZ TAKMIČENJA: Ilma je sada porasla, UDALA SE i postala OZBILJNA PJEVAČICA, iznenadit ćete se kad je vidite - Izvorno

KLELA JE DJECU EMINI JAHOVIĆ, PA IZBAČENA IZ TAKMIČENJA: Ilma je sada porasla, UDALA SE i postala OZBILJNA PJEVAČICA, iznenadit ćete se kad je vidite

Ukoliko ste prije nekoliko godina pratili emisiju x factor onda sigurno znate da je tadasnja clanica zirija Emina Jahovic imala veliki okrsaj sa jednom kandidatkinjom. Emina Jahovic imala je sumnje u njen talenat  i sputavala ju je u takmicenju zbog cega joj je kandidatkinja izvratila kletvama na njenu djecu. Nekoliko godina kasnije kandidatkinja je odrasla i postala je veoma uspjesna pjevacica. Znate li o kome se radi?

emina-jahovic-foto-srbijadanassasa-dzambic-7

Rijec je o Ilmi Karahmet koja je bila tinejdzerka kada se prijavila u x faktor. Nakonpobjede u x faktoru zavrsila je skolu i napravila je nekoliko hitova pa je svi smatraju veoma dobrom pjevacicom i velikom mladom nadom. Osim u poslovnom, Ilma se ostvarila i u ljubavnom pogledu, sa samo 19 godina Ilma Karahmet se udala za ljubav svog zivota.

Kada smo Ilmu pitali o izjavi ” Hvala ti Emina, imas i ti svoju djecu, dabogda te usrecili kao ti mene” ona je rekla da ej tada bila mlada i ljuta i da se sve tako odigralo.

Evo kako Ilma izgled danas:

Image result for ilma karahmet

Image result for ilma karahmet