Neda Ukraden se pojavila na 50. godišnjici mature i sve ostavila bez daha: Da li je moguće da ovako izgleda, a tek kad vidite zajedničku sliku (Foto) - Izvorno

Neda Ukraden se pojavila na 50. godišnjici mature i sve ostavila bez daha: Da li je moguće da ovako izgleda, a tek kad vidite zajedničku sliku (Foto)

Mladalacki izgled Nede Ukraden koja odavno nije mlada zaista je velika misterija. Iako je Neda usla u sedmu deceniju zivota, izgledom i tijelom moze parirati i mladim pjevacicama i glumicama. Nedavno je Neda otisla na jubilarnu 50. godisnjicu mature a kada je objavila sliku sa svojim vrsnjacima mi jednostavno nismo mogli da povjerujemo da su oni isto godiste.

Prije par mjeseci, odrzala se 50. godisnjica Nedine mature. Neda je zavrsila gimnaziju u Sarajevu i mnoge njene kolege iz razreda dosli su da zajedno proslave godisnjicu mature. Ljudi su dolazili iz raznih djelova svijeta a Neda nije zeljela propustiti priliku da vidi neke prijatelje nakon toliko godina.

Svi njeni prijatelji iz razreda sada su bake i djedovi a Neda Ukraden pored njih izgleda kao njihova kcerka, ili unuka.

Image result for Neda Ukraden se pojavila na 50. godišnjici mature i sve ostavila bez daha: Da li je moguće da ovako izgleda, a tek kad vidite zajedničku sliku (Foto)