NOVA NESREĆA ZADESILA PORODICU ŠAULIĆ, SAMO GODINU DANA NAKON SMRTI ŠABANA: UDOVICA GOCA NA IVICI SUZA? Sve je bilo u redu prije 10 dana! (FOTO) - Izvorno

NOVA NESREĆA ZADESILA PORODICU ŠAULIĆ, SAMO GODINU DANA NAKON SMRTI ŠABANA: UDOVICA GOCA NA IVICI SUZA? Sve je bilo u redu prije 10 dana! (FOTO)

Skoro ce godisnjica smrti najveceg i najuspjesnijeg pjevaca narodne muzike Sabana Saulica. Njegova porodica dozivjela je ogromni sok nakon njegove smrti od koje se jos uvijek nije oporavila. Skoro na godisnjicu njegove smrti jos jedna velika tragedija zadesila je porodicu Saulic.

nesrecaa

Svi istinski fanovi Sabana Saulica znaju koliko mu je znacilo imanje u Krcedini koje je za Sabana Saulica predstavljalo svojevrsnu oazu mira. Medutim, sada je Sabanovo imanje u opasnosti. Saban je znao da je imanje u opasnosti od poplave kada se nivo vodostaja rijeke Dunav podigne. Sada je imanje poplavilo i to samo nekoliko dana prije godisnjice Sabanove smrti.

Porodica Saulic vec je zapustila to imanje, ne idu tamo jer ih sve podsjeca na Sabana. Sada moraju rjesiti ovaj problem poplave i napraviti godisnjicu.

Image result for saban saulic