Ogromna oluja ide prema nama: Izdato upozorenje: Zatvaraju se škole, mole se građani da ne izlaze iz kuće, stravični prizori! (Video) - Izvorno

Ogromna oluja ide prema nama: Izdato upozorenje: Zatvaraju se škole, mole se građani da ne izlaze iz kuće, stravični prizori! (Video)

Nakon sto je oluja Ciara pogodila Veliku Britaniju a srednju Evropu pogodila oluja Sabina, nevrijeme dolazi i na nasu regiju. Ukoliko niste gledali vremensku prognozu niti vijesti, mi vas obavjestavamo- Ogromna oluja ide prema nama i izdat je narandzasti meoteoalarm.

Vijesti su javila da je u Velikoj Britaniji stanje haoticno. Osim sto su rijeke i kanalizacije poplavile neke gradove, vjetar pocupao stabla i saobracaj je kolabirao, cak 60000 domacinstava ostalo je bez struje.

U Njemackoj je situacija takoder kriticna a u drugim dijelovima Srednje Evrope javljaju da ima i mrtvih koji su zrtva oluje.

Slicna oluje dolazi i nama. Meteoroloi predvidaju da ce uskoro doci nevrjeme sa obilnom i jakom kisom te vjetrom koji ce puhati nevjerovatnom brzinom do 140 kilometara na cas.