OVO SU SVE LJUBAVI CECE RAŽNATOVIĆ, A JEDNOG BOSANCA JE VOLJELA I VIŠE NEGO ARKANA: Neće vam biti dobro kad ga vidite, ŽELJELA DA SE UDA ZA NJEGA - Izvorno

OVO SU SVE LJUBAVI CECE RAŽNATOVIĆ, A JEDNOG BOSANCA JE VOLJELA I VIŠE NEGO ARKANA: Neće vam biti dobro kad ga vidite, ŽELJELA DA SE UDA ZA NJEGA

Uprkos vjerovanju da je Arkan Raznatovic bio Cecina jedina i najveca ljubav, mi smo saznali da to nije bila ni prva, ni zadnja, a pogotovo ne najveca ljubav. Istrazivali smo i napravili spisak ljudi s kojima je Ceca bila u tajnoj ili javnoj vezi.

ceca-1000x0

Vladan Lukic bivsi je fudbaler i predsjednik Crvene Zvezde i takoder prvi decko Svetlane Cece Raznatovic. Ceca je s njiim bila u kratkoj vezi kada je imala 15 godina i tu vezu ne krije ali kaze da je to bila samo djecija igra.

 

Dejan Marjanovic Saban je bio Cecina ogromna ljubav ali je ubijen 1994. godine, vjeruje se da je to uradeno po Arkanovoj naredbi.

hara-i-ceca

Hajrudin Haro Samardzic bio je mozda najveca Cecina ljubav. S njim je bila u vezi dok je zivjela u Svicarskoj a on je bio menadzer estradnih licnosti pa su se taako i upoznali.