Sl0b0dna sam, živim i radim u Srbiji: Tražim starijeg muškarca za vezu, m0guć brak (F0t0) - Izvorno

Sl0b0dna sam, živim i radim u Srbiji: Tražim starijeg muškarca za vezu, m0guć brak (F0t0)

Donosimo vam priču jedne malde žene koja je rekla da joj je potreban muškarac, ali i  da traži starije muškarca sa kojim bi mogla ostvariti ozbiljnu vezu, pa i brak.

Image result for Ja sam žena kojoj je potrban muškarac, moram da kažem da tražim starijeg muškarca s koijm bi mogla ostvariti ozbiljnu vezu ili pak brak. Imam sina koji ima samo pet godina, pa mi avanture i izlasci ne padaju na pamet. Cijeli život radim i živim u Srbiji, trudim se da djetetu obezbjedim sve što mu treba. Molim sve one koji žele da se kak oda kažem prijave na ovaj oglas, da lajkaju moju sliku, a pored toga da ispod slike u komentar napišu zašto bi ja trebala izabrati njih, morate malo da me zainteresujete, a ja cu na kraju na osnovu komentara izabrati osobu koju smatram najboljom za mene i sina, pa cu kontaktirati istu. Vjerujem da nisam jedina koja nema sreće trenutno u ljubavi, da postoji neki stariji muškarac koji nema sreće u ljubavi ili neki tek razvedeni, onaj koji je imao probleme sa ženom. Želim da usrećim nekog i da taj neko usreći mene.

Pomenuta žena ima sina starog samo pet godina, pa joj samim tim bilo kakve avanture i izlasci ni nepadaju na pamet.

Ova gospođa cijeli svoj život radi i živi u Srbiji, te sama obezbjeđuje svom sinu sve što mu je potrebno.

Ona je zamolila sve koji odgovaraju tipu muškarca kojega traži da lajkuju njenu sliku, te da u komentar ispod slike napišu zašto bi željeni da ona izabere baš tu osobu.

A nakon toga dotična će izabrati osobu za koju bude smatrala da je najbolja za nju i njenog sina, te će je kontaktirati.