CIJELA SRBIJA PLAČE ZBOG VUČIĆEVOG NAJMLAĐEG SINA VUKANA, EVO ŠTA RADI : Predsjednik Srbije potresnom izjavom SVE OSTAVIO U NEVJERICI! - Izvorno

CIJELA SRBIJA PLAČE ZBOG VUČIĆEVOG NAJMLAĐEG SINA VUKANA, EVO ŠTA RADI : Predsjednik Srbije potresnom izjavom SVE OSTAVIO U NEVJERICI!

Aleksandra Vucica mnogi ljudi ne vole ali ipak, niko nije mogao sakriti emocije nakon sto je Vucic dao izjavu o svojoj porodici, tacnije svojoj djeci. Procitajte sta je on rekao…

2142257-vucic-minhen-foto-insta-ls

Aleksandar Vucic trenutno ima mnogo posla buduci da se brine  o izgradnji bolnice za tropske i infektivne bolesti. Novinari su ga pitali kakav mu je odnos s porodicom, buduci da sada svakodnevno dobija prijetnje i malo vremena provodi s porodicom.

Vucic je rekao da se djeca dobro bore s tim. Milica je vec zrela djevojka, uskoro ce napuniti 18 godina i potpuno razumije svog oca. Danilo se vec pomalo osamostaljuje, osim sto se skoluje on radi i posten posao za platu od 500 eura. Njegov najmladi sin Vukan jos uvijek ne zna nista jer je jos malen, ali zna da mu otac nedostaje pa ga zbog toga nekada poljubi na TV ekranu.

Image result for vucic