EVO ZAŠTO JE UBILA DANAS BRAĆU I RODITELJE: Otkriven razlog stravičnog zločina, SVAKI DAN SU JOJ GOVORILI DA... - Izvorno

EVO ZAŠTO JE UBILA DANAS BRAĆU I RODITELJE: Otkriven razlog stravičnog zločina, SVAKI DAN SU JOJ GOVORILI DA…

Otkriven razlog zasto je Valjdeta Blaca ubila cijelu svoju porodicu, tacnije majku, oca i sva brata… Razlog ce vas sokirati!

screenshot-3

Valjdeta Vlaca je cetrdesetpetogodisnja policajka iz Kosova koja je danas u svom rodnom kraju u naselju Bujani , u obiteljskoj kuci  ubila majku Hanifu (66), oca Zecira (70), brata Fisnika (34) i brata Bljerima (33) a zatim je pocinila samoubojstvo.

Ubojstva kao i samoubojstvo pocinila je sa svojim sluzbenim pistoljem i iako nije imala nikakvo suicidalno ponasanje, policiji je odmah bilo jasno da je to ona uradila jer je pistolj bio u njenim rukama. Ona se jutros pojavila na poslu i nije bilo nikaakvih scena po kojim bi neko mogao pretpostaviti da ce ona to uciniti.

Prijatelji kazu da u porodici nije bilo nikakvih problema osim sto su je njeni roditelji i bracca stalno ispitivali kada ce se udati.Vjeruje se da je to bio razlog njene mrznje prema porodici i ovog krvavog cina.

valdete-kombo-815x458