Mlada umrla na svadbi u 7 mjesecu trudn0će: Zaručnik 0tkri0 jezive detalje, nik0 nije sluti0 tragediju. K0liki baksuz m0raš biti? (VIDE0) - Izvorno

Mlada umrla na svadbi u 7 mjesecu trudn0će: Zaručnik 0tkri0 jezive detalje, nik0 nije sluti0 tragediju. K0liki baksuz m0raš biti? (VIDE0)

Ovog puta Vam donosimo jednu veoma tužnu, ali istinitu priču.

Naime, čovjek po imenu Flavio Gonzalvez je samohrani otac jedne djevojčice koja je bila rođena carskim rezom. Ali, njena majka nije preživjela taj dan.

Ova prelijepa mladenka je nažalost izgubila život, svega 20 minuta prije dolaska do oltara, i to nakon moždanog udara koji ju je pokosio kao kamion pješaka.

Njegova vjerenica i majka djevojčice zvala se Jessica Guedes (30), i bila je naizgled potpuno zdrava, u sedmom mjesecu trudnoće, da bi na dan svog vjenčanja, nepunih pola sata prije razmjene burmi osjetila da nešto nije uredu.

Nju je zabolila glava, ali ne kao obična glavobolja.

Porodica je pomislila da se radi o tremi pred vjenčanje, međutim kada su vidjeli da se Jessica savija od bolova i gubi svijest odmah su počeli da paničare.

Svi koji su bili prisutni nisu znali da Jessica ima preeklampsiju (komplikacija trudnoće koju izaziva prevelika količina mokraćnih proteina, a indikatori su oticanje vena i visoki krvni pritisak), što je bio kasnije i uzrok što djevojčica nikada neće upoznati svoju majku.

Ova mlada je vrlo brzo odvedena u bolnicu, obavljen je hitni porod carskim rezom kako bi se spasila beba, ali za mladu majku je sve bilo prekasno. Doktori su proglasili smrt nedugo nakon poroda.

Njen zaručnik, Flavio (31), inače vatrogasac, čekao je pred oltarom sa ostalim gostima i pitao se zbog čega Jessica kasni.

Nedugo nakon toga saznao tužne vijesti. Kada je njegova vjerenica preminula, njemu se život srušio pred očima.

Njegova jedina svjetla tačka je malena djevojčica koja je na sreću živa i zdrava.