0na je najb0gatija i najljepša Srpkinja, a mediji je z0vu srpska Šer0n St0un: Ne ide u š0ping bez 30.000 eura, a živi u luksuzu da ti pamet stane (F0T0) - Izvorno

0na je najb0gatija i najljepša Srpkinja, a mediji je z0vu srpska Šer0n St0un: Ne ide u š0ping bez 30.000 eura, a živi u luksuzu da ti pamet stane (F0T0)

U skoro cijeloj Srbiji su nju prozvali srpskom Šeron Stoun, a ona se zove Vukica Vučurević. Mnogi je smatraju najljepšom i najatraktivnijom Srpkinjom, a u pitanju je kćerka velikog fudbalskog radnika i bogatog biznismena Mirka Vučurevića.

Postala je sami centar pažnjem došla prije par godina kada je u svoj dom pustila neke TV ekipe.

Javno je pokazala kako izgleda njena vila, kako ona uživa u luksuzu i raskoši koji posjeduje.

Ona je nasljedila fudbalski klub Banat iz Zrenjanina, od svog oca, te je pored toga i vlasnica Nivade, fabrike satova u Švicarskoj.

Ona se pohvalila da je to naslijedila od tatice, dok je ljepotu “preuzela” od majke. Kako kaže, muškarac je vrijedan onoliko koliko novca ima u svom džepu.

Istakla je da obožava putovati i da voli otići negdje svaki vikend na neke egzotične destinacije, a treba li uopšte reći da je luda za skupocjenom odjećom, nakitom i da isključivo jede skupu hranu.

Jednom prilikom je kako medijima nedavno izjavila da u šopingu ne potroši nikad manje od 30.000 eura, te da ima neke bunde koje su vrijednije od nečijih godišnjih plata.

Ona posjeduje veliku vilu na Dedinju i obožava Mercedese, kojih naravno ima nekoliko.

Rekla je da još uvijek, kako tvrdi, oporavlja od smrti svojih roditelja.

Njen otac je bio vitalan, sportski tip ali je prerano otišao, a nedugo zatim preminula joj je i majka pa je Vukica ostala jedina nasljednica kompletnog tatinog bogatstva.