STIDJELA SE MAJKE? Zorica Brunclik odrasla u bijedi, a ono što je uradila majci ne može da sebi oprosti ni danas… - Izvorno

STIDJELA SE MAJKE? Zorica Brunclik odrasla u bijedi, a ono što je uradila majci ne može da sebi oprosti ni danas…

Zorica Brunclik dvno je zapocela svoju muzicku karijeru i za taj vremenski period zaradila je mnogo novca, mozda cak i najvise na estradi. Ipak, ona je svoj zivot zapocela u velikoj bijedi koju je istinski mrzila. Zbog siromastva bila je ogorcena i nikada sebi nece oprostiti zbog onog sto je uradila svojoj majci u tom periodu.

Image result for zorica brunclik place

Ona je bila najstarije dijete i jedina kcerka kod svoje majke. Njena majka tradila je teske poslove kako bi zaradila dovoljno da priusti hranu svojoj porodici. Otac Zorice Brunclik zivio je u raskosi kod svoje proodice, nakon sto su se Zoricina majka i otac rastavili. Zorica je voljela da ide kod oca, tamo je spavala u udobnom, dobijala razne igracke i jela najukusniju hranu.

Nikada sebi nece oprostiti sto je mrzila majku zbog siromastva i sto je jednom prilikom bacila jeftino grozde koje joj je majka kupila jer je zeljela najbolje grozde poput onog kojeg je imala kod oca. Kada je odrasla shvatila je koliko se majka zrtvovala za nju i trudila se da ispravi sve svoje greske.

Image result for zorica brunclik place