"ŠTA SI OVO URADILA OD SEBE"?! FANOVI U ŠOKU: Lepa Brena više nije plavuša, transformacija decenije, POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA (FOTO) - Izvorno

“ŠTA SI OVO URADILA OD SEBE”?! FANOVI U ŠOKU: Lepa Brena više nije plavuša, transformacija decenije, POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA (FOTO)

Pjevacica Lepa Brena poznata je po dugim nogama, zategnutom licu i plavoj kosi. Medutim, ona zeli da radi promjene na sebi a buduci da prve dvije osobine ne moze promijeniti odlucila je da barem ofarba svoju kosu. Ovo slobodno mozemo nazvati transformacijom godine jer kada vidite kako Brena sada izgleda, nece vam biti dobro!

Image result for brena se ofarbala

Lepa Brena je postavila sliku svoje nove kose na instagram i izazvala brojne reakcije. Neki su bili tuzni sto vise nije plava ali vecina njenih fanova je priznala da Brena izgleda mnogo mlade i prirodnije.

Brena se odlucila na tamno smedu boju kose. Kako se vama svida njena promjena? Mi kazemo da joj stoji odlicno i da izgleda mnogo mlade i ozbiljnije. Sada pomalo lici i na svoju snahu, slazete li se?

 

Image result for brena se ofarbala