Bivša Ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana, Objavila Intimnu Fotku Sa Pjevačem Kad Je Bila U Sedmom Mjesecu Trudnoće – Status Koji Je Stavila Mnogo Toga Objašnjava - Izvorno

Bivša Ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana, Objavila Intimnu Fotku Sa Pjevačem Kad Je Bila U Sedmom Mjesecu Trudnoće – Status Koji Je Stavila Mnogo Toga Objašnjava

Odavno svi vec znaju da staariji muski pjevaci vole imati mnogo mlade ljubavnice. Pokojni Saban Saulic je imao ljubavnicu a i njegogv kolega Miroslav Ilic. Ljubavnica Miroslava Ilica se zove Mirjana Antonovic a s njom je dobio i vanbracnog sina.

Vanbracni sin je vec i odrastao. Njegovo ime je Devon i zivi i radi u Sejdinjenim Americkim Drzavama. Cini se da mu nisa u zivotu ne nedostaje, ima lijep posao i zivot a cesto se vida i sa majkom.

Vezu izmedu njegovo oca Miroslava Ilica i majke Mirjane mnogi su pokusavali povrgnuti i govorili su da je lazna. Sve dok Mirjana nije progovorila na drustvenim mrezama. Osim slike na kojoj su ona i Miroslav zajedno u krevetu, napisala je i dugacak status. njenu pricu vam prenosimo u potpunosti.