SVI ZNAMO KO JE DONATELA VERSAĆE I ŠTA JE URADILA OD SVOG LICA, ali čekajte dok vidite njenu kćerku: Ispijeno lice, tanak struk, i ona se UPROPASTILA (FOTO) - Izvorno

SVI ZNAMO KO JE DONATELA VERSAĆE I ŠTA JE URADILA OD SVOG LICA, ali čekajte dok vidite njenu kćerku: Ispijeno lice, tanak struk, i ona se UPROPASTILA (FOTO)

Donatela Versace poznata je po svom brendu skupocjene odjece a prepoznatljiva je i po svom izgledu kojeg je upropastila radeci brojne hirurske zahvate. A buduci da stara narodna poslovica kaze da jabuka ne pada daleko od stabla, mozete onda zamisliti njenu kcerku i kako ona izgleda. Ustvari, ne morate da zamisljate mi smo vam pronasli njene slike.

1

Alegra Versace kaze da joj je majka idol u zivotu i da sve radi kako bi majku ucinila ponosnom. Izgleda da joj je majka i “model” ljepote jer se i ona trudi da izgleda poput Donatele. Mi mislimo da joj je to i uspejlo, jer njh dvije ogledaju kao da su sestre blizankinje zar ne? Jedino po cemu bi ih mogli razlikovati su usne jer je Donatela ubrzigala vise silikona u svoje usne.

2