ĐORĐE DAVID SE OGLASIO SA PULMOLOGIJE, evo u kakvom je stanju: "HODNICI SE TRESU OD KAŠLJA", pa otkrio kako se razbolio - Izvorno

ĐORĐE DAVID SE OGLASIO SA PULMOLOGIJE, evo u kakvom je stanju: “HODNICI SE TRESU OD KAŠLJA”, pa otkrio kako se razbolio

Poznati pjevac i clan zirija muzicke emisije Zvezde Granda primljen je na plucno odjeljenje zbog upaale pluca i sumnje na korona virus. Povodom novonastale situacije Dorde David osjecao je potrebu da se oglasi svojim fanovima…

dorde-david1

Dorde David kaze da je na pulmologiju primljen zbog upale pluca ali ne zna da li je ona uzrokovana korona virusom. Obavio je test na korona virus i ceka rezultate ali je uplasen jer je mnogo ljudi oko njeg bolesno i svi kaslju toliko da se “zidovi tresu”.

Rekao je da se  boji korona virusa kao i svake druge bolesti vezane za respiratorni sistem jer bi to moglo utjecati na njegov posao buduci da je pjevac.

Dorde David je jos dodao da je on imao solidan imunoloski sistem, da se bavio sportom, nije pusio ali ga je upala pluca sravnila. Upravo zbog tog savjetovao je ljudima da se cuvaju jer oni koji nisu poput njeg ovo sigurno en bi mogli izdrzati.

Image result for dorde david u bolnici