Epidemiolog koji je prije 14 godina upozoravao na PANDEMIJU KORONA VIRUSA objašnjava šta nas još čeka: Ovo neće stati dok se ne dese SLJEDEĆE 3 STVARI - Izvorno

Epidemiolog koji je prije 14 godina upozoravao na PANDEMIJU KORONA VIRUSA objašnjava šta nas još čeka: Ovo neće stati dok se ne dese SLJEDEĆE 3 STVARI

Epidemiju svjetskih razmjera su neki ljudi predvidjeli jos prije 14 godina.

Image result for lari brilijant

Covjek koji viditte na fotografiji zove se Lari Brilijantin. On je epidemiolog cija su istrazivanja pomogla da se pobijede mnoge teske infekcijske bolesti poput velikih boginja.

Lari je 2006. godine ucestvovao u emisiji Ted govori kada je opisao epidemiju svjetskih razmjera i rekao je da bi se ubrzo mogla dogoditi a danas svi mogu posvjedociti da je bio upravu.

Lari Brlilijantin je u to vrijeme pricao i o posljedicama takve epidemije. Rekao je da ce doci do masovne depresije i panike medu ljudima. Cifre preminulih zbog tog korona racunati ce se u stotinama hiljada. Svijet ce dozivjeti veliku krizu, recesiju, nedostatak posla. Ovi koji su preboljeli tako strasnu epidemiju, docekati ce nesto jos strasnije- zivot poslije epidemije.

Image result for lari brilijant