CELOJ SRBIJI JEZIK DO PODA! Anina žena pokopala sve srpkinja sa haljinom koja košta kao 3 prosečne plate u Srbiji! Pa svi se pitaju: “KAKO JU JE OSVOJILA?” - Izvorno

CELOJ SRBIJI JEZIK DO PODA! Anina žena pokopala sve srpkinja sa haljinom koja košta kao 3 prosečne plate u Srbiji! Pa svi se pitaju: “KAKO JU JE OSVOJILA?”

Supruga Ane Brnabić definitivno se razlikuje od naše premijerke po svemu, osim po činjenici da obje vole žene. Kada vidite u kakvom izdanju je Anina supruga došla na jedan poseban događaj, pitati ćete se kako je Ana Brnabić zaslužila ovu ženu!

Milica je doktorica i uspješna je u svom poslu. Ipak, ona nije toliko uspješna i ostvarena da bi  sebi mogla priuštiti ovu haljinu koja košta 2000 eura. Budimo realni, svi znamo da doktori u Srbiji ne žive na visokoj nozi i da je Milica sretnica što je njena partnerica premijerka Srbije.

Ipak, kada pogledate Milicu u ovoj odjevnoj kombinaciji, shvatiti ćete da je zapravo Ana Brnabić prava sretnica jer je Milica njena supruga. Pogledajte kako samo divno izgleda u ovoj unikatnoj haljini!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *