HURRICANE SU ŽIVE VATRE NA SCENI, A OVAKVE NA PIJACI: POGLEDAJTE ŠTA RADE IVANA, SANJA I KSENIJA I KAKO IZGLEDAJU! FOTO - Izvorno

HURRICANE SU ŽIVE VATRE NA SCENI, A OVAKVE NA PIJACI: POGLEDAJTE ŠTA RADE IVANA, SANJA I KSENIJA I KAKO IZGLEDAJU! FOTO

Nakon glamuroznog i vatrenog izdanja u kakvom smo ih vidjeli na Euroviziji, niko ne može ni da zamisli da one mogu izgledati ovako!

HURRICANE SU ŽIVE VATRE NA SCENI, A OVAKVE NA PIJACI: Pogledajte šta rade  Ivana, Sanja i Ksenija i kako izgledaju! FOTO

Nakon što su osvojile eurovzijicu, Hurricane osvajaju pijacu nedjeljom! Sigurni smo da  90% gledatelja Eurovizije koji su ostali zadivljeni ovom trojkom, sigurno ih ne bi mogao prepoznati u ovakvom izdanju.
Ipak, ne možemo reći da izgledaju loše.  Huricanke sada izgledaju dobro i kada krenu na pijacu, vjerovatno se boje da ih neželjene kamere ne bi ulovile u lošem izdanju.

Na pijacu su došle da uzmu svježe voće a ekipa paparazza ih je ulovila. Njih tri su tog dana vjerovatno bile nešto najljepše što se moglo vidjeti tamo.

HURRICANE SU ŽIVE VATRE NA SCENI, A OVAKVE NA PIJACI: Pogledajte šta rade  Ivana, Sanja i Ksenija i kako izgledaju! FOTO (m)

Moamo priznati da ih je zaista lijepo vidjeti i u ovakvom izdanju!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *