Tuga! JADNA morala da rodi sa 14 godina! BILA JE NAJVEĆA ZVEZDA U SRBIJI! Nažalost umrla je čisteći WC-e.. Ovo je strašna ispovest srpske DIVE, ZNATE LI KO JE ONA?! - Izvorno

Tuga! JADNA morala da rodi sa 14 godina! BILA JE NAJVEĆA ZVEZDA U SRBIJI! Nažalost umrla je čisteći WC-e.. Ovo je strašna ispovest srpske DIVE, ZNATE LI KO JE ONA?!

Hitovi koje je otpjevala ova pjevačica još uvijek se slušaju a nje odavno nema. Svoj teški život završila je sa još težom smrću. Pet minuta slave na estradi nije joj pomoglo, ipak je preminula u siromaštvu.

Riječ je o nekada poznatoj pjevačici Ljiljani Petrović Batler. Ljiljana je bila prinuđena da se uda sa samo 12 godina, zbog romskih običaja u njenoj porodici. Rodila je dijete sa 14 godina i počela da se bavi muzikom. Pjevala je po romskim svadbama i imala je talenta ali joj niko nije želio da snimi album.

Ljiljana je morala da odustane od pjevanja jer joj pjevanje nije donosilo hljeb. Zbog toga je otišla u Njemačku da radi kao čistačica. Bilo joj je teško jer to nije mnogo plaćen posao za Njemačke standarde. Na kraju je Ljiljana umrla u neimaštini, uprkos velikom telantu za pjevanje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *