Cela regija je u strahu: Pronašli Marka na njivi, spaljene glave i povađenih organa! Porodica ga prepozznala, ali ne daju im telo jer…(FOTO) - Izvorno

Cela regija je u strahu: Pronašli Marka na njivi, spaljene glave i povađenih organa! Porodica ga prepozznala, ali ne daju im telo jer…(FOTO)

Tijelo nestalog Marka pronađeno je na njivi u groznom stanju. Porodica je užasnuta kao i cijeli region. Svi se pitaju ko je spreman na ovako monstruzno ubistvo?!

U brazilskom okrugu Puebla na jednoj usamnjenoj njivi je prinađeno neidentifikovano tijelo. Policija je brzo došla na mjesto zločina ali je tijelo bilo teško identifikovat na prvu ruku jer je glava bila osječena i spaljena a organi iz tijela izvađeni i pobacani na njivi.

Nakon istrage otkriveno je da je to Marko Karakez. On je imao samo 28 godina i njenova porodica je prijavila njegov nestanak par dana prije je pronađeno tijelo. Još uvijek se ne zna ko ga je ubio ali se sumnja na brazilsku mafiju. Na policiji je da otkrije šta je Marko uradio da bi zaslužio tako tešku  smrt i ko je spreman da na tako monstruozan način ubije čovjeka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *