Dejana Paunović napravila HAOS u studiju! Otkrila VRUĆI dekolte, a onda je sve IZMAKLO KONTROLI! Kamere sve ispratile, auuuuu(VIDEO) - Izvorno

Dejana Paunović napravila HAOS u studiju! Otkrila VRUĆI dekolte, a onda je sve IZMAKLO KONTROLI! Kamere sve ispratile, auuuuu(VIDEO)

TV voditeljica iz Srbije ponašaju se gore od starleta i pjevačica sa estrade! Nakon što je Jovana Jeremić uzrokovala nekoliko skandala i na taj način stekla popularnost i bolji posao, njene kolegice odlučile su da krenu istim putem.  Ovog puta skandal je  napravila poznata voditeljka Dajana Paunović- evo šta se dogodilo…

Dajana Paunović prvo je bila voditeljica na Grandu a sada radi u jutarnjem programu. Dejana je zaista lijepa žena ali potrebno je da se voditeljica jutarnjeg programa oblači u skladu sa poslom kojeg radi. Međutim, ona se definitivno nije pojavila u pristojnom i formalnom outfitu.

Naime u zadnjoj emisiji ona je obukla šorc koji je pokrivao samo mali dio od njenih butina i majicu sa dubokim dekolteom koji je više otkrivala u nego pokrivala. Mislite li da je ova odevna kombinacija prikladna jednoj voditeljici jutarnjeg programa?

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *