ON 100% zna je li Arkan ŽIV ILI MRTAV! Poznati glumac video kako Ceca vozi u kolicima Arkana u OVOM stanju: OVA odluka za Željka bila KOBNA! (FOTO) - Izvorno

ON 100% zna je li Arkan ŽIV ILI MRTAV! Poznati glumac video kako Ceca vozi u kolicima Arkana u OVOM stanju: OVA odluka za Željka bila KOBNA! (FOTO)

Smrt Željka Ražnatovića Arkana još uvijek je velika misterija u Srbiji i regionu. Mnogi i dan danas vjeruju da Željko Ražnatović nije mrtav. Kada pročitate ovu izjavu sigurno ćete otkloniti sve sumnje.

Pisac Marko Lopušina i rekao je da mu je glumac Ljubiša Samardžić otkrio kako je vidio da Ceca vozi mrtvog Arkana u bolničkim kolicima u Kliničkom centru. Priče da je Arkan živ su samo legende- rekao je Lopušina.

Arkanov slučaj je pravi pokazatelj da će vrh države dopustiti kriminalcima da budu jaki i na visokom položaju samo u onoj mjeri u kojoj njima odgovara. Kada je Arkan pomislio da je vlast- bio je likvidiran na javnom mjestu. Time se poslala poruka da bi tako mogao završiti svako čak i onaj ko misli da je na samom vrhu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *