ŠOKANTNA VEST ZA SRBIJU! Poznati političar pronađen mrtav u WC-u svoje kancelarije..Imao je rupu na glavi, zube kupili po podu..ISTRAGA U TOKU!(FOTO) - Izvorno

ŠOKANTNA VEST ZA SRBIJU! Poznati političar pronađen mrtav u WC-u svoje kancelarije..Imao je rupu na glavi, zube kupili po podu..ISTRAGA U TOKU!(FOTO)

Ponovo nam crne vijesti dolazi iz regiona. Poznati političar pronađen mrtav u wc-u svojoj kancelarije! Još uvijek nije poznato da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo, više informacija pročitajte u nastavku…

Ukrajina je na nogama od kako je pronađeno mrtvo tijelo jednog od poznatih ukrajinskih političara. Radi se o Valeriju Davidenku čije je tijelo pronađeno u kupatilu njegove kancelarije. Prema nezvaničnim informacijama on je na glavi imao rupu od metka. Policija je obavila uviđaj i potrebno je uraditi istragu da bi se otkrilo da li se sam ubioili je to ipak bilo ubojstva.

Davidenko je obavljao funkciju zamenika ministra poljoprivrede. Svi sumnjaju da je Davidenko ubijen a pitanje je koji je motiv njegovog ubistva. Da li je razlog za ubistvo posao ili privatni život?

h

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *