Fata Orlović OVO nije očekivala: Otac Predrag poručio:”Podići ćemo hram sa velikim zvonom koje će da zvoni svaki put dok bude pila kafu” - Izvorno

Fata Orlović OVO nije očekivala: Otac Predrag poručio:”Podići ćemo hram sa velikim zvonom koje će da zvoni svaki put dok bude pila kafu”

Fata Orlović bila je istrajna u svojoj odluci i samo je htjela da više ne gleda crkvu u svom dvorištu. Od svog nauma nije odustala sve dok nije vidjela kako se crkva ruši iz njenog dvorišta a nije mogla ni da zamisli koliko inata će se probuditi u pravoslavcima nakon  rušenje crkve.

Otac Predrag Popović na svoj Instagram nalog je objavio sliku rušenja crkve i napisao kako ovo nije ništa novo. Hramovi su se i ranije rušili ali to je samo znak da svi trebamo biti složniji i praviti nove. Obećao je da će se sigurno izgraditi još jedan veći i ljepši hram sa zvonom koje će zvoniti svaki put kada Fata Orlović bude pila kafu. Međutim, otac Predrag se brine da niko ne žali za hramom jer je planirao ići i moliti se u njemu, žale i tuguju samo zbog inata i mržnje.

Mislite li da je upravu?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *