Naša poznata PEVAČICA je priznala da se bavi NAJSTARIJIM ZANATOM na svetu: Sada to ona želi sve da legalizuje, ČAK SPOMINJE MILIONE EURA..DRŽAVA IMA DA PROCVETA!(FOTO) - Izvorno

Naša poznata PEVAČICA je priznala da se bavi NAJSTARIJIM ZANATOM na svetu: Sada to ona želi sve da legalizuje, ČAK SPOMINJE MILIONE EURA..DRŽAVA IMA DA PROCVETA!(FOTO)

Jasno je kao dan da mnoge naše poznate pjevačice ne bi imale toliko novca da se bave samo pjevanjem. Naravno da tu postoje i druge radnje i poslovi koji su vjerovatno nezakoniti a samo je ova pjevačica odlučila otvoreno reći čime se još bavi pored pjevanja.

Elektra Elit prije par godina šokirala je estradu kada je rekla da je transe*sualka a sada je ponovo počela da daje šokantne izjave.

Ona je rekla da se bavi prostituisanjem i da tu zarađuje velike pare. Vlastima je savjetovala da bi najbolje za sve bilo kada bi se prostitucija legalizovala. Prostitutke bi se osjećale sigurnije i plaćale bi doprinose što bi se naravno i državi isplatilo. Državni budžet bi se povećao za milione, kaže Elektra Elit.

Prostitucija na Lašvanskoj petlji: "Šta pitaš koliko je, zna se, 50 maraka  je klasika!" | BHRaja.ca | Bosnian-Canadian Media

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *