ŠEŠELJ NAPRAVIO VELIKI HAOS U STUDIJU, PA BESAN PORUČIO: Nema poštovanja prema izdajnicima srpskog naroda, BRANITE DVA HOŠTAPLERA I RATNA ZLOČINCA! Nikad me više ne zovite u VAŠ studio..” SRAMOTA ZA CELU SRBIJU! (FOTO) - Izvorno

ŠEŠELJ NAPRAVIO VELIKI HAOS U STUDIJU, PA BESAN PORUČIO: Nema poštovanja prema izdajnicima srpskog naroda, BRANITE DVA HOŠTAPLERA I RATNA ZLOČINCA! Nikad me više ne zovite u VAŠ studio..” SRAMOTA ZA CELU SRBIJU! (FOTO)

Lider srpskih radikala Vojislav Šešelj danas je gostovao u jutarnjem programu i prokomentarisao slučaj Ratka Mladića. Naravno da Šešeljovo gostovanje nije prošlo bez scene u studiju, svađe i na kraju vanrednog napuštanja studija. Pogledajte šta se desilo…

Vojislav Šešelj gostovao je u emisiji “Jutro” na Prvoj TV gdje je pričao o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi Ratko Mladić. On je izrazio svoju zabrinutost i rekao da će Ratku biti veoma teško ako zaista bude morao odsluživati kaznu u zatvoru u Velikoj Britaniji jer su to najgori zatvori na svijetu.

Zatim je Šešelj spomenuo i Dejana Anastasijevića i Jovana Dulovića, koji su lažni svjedoci u Haškom sudu- rekao je Šešelj. Naravno, voditeljica je pokušala da odbrani svoje kolege novinare što je Šešelja naljutilo, rekao je da su to izdajice srpskog naroda i napustio studio jer on nema šta pričati sa osobama koje ih brane ili opravdavaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *