SRBIJA NA NOGAMA! OGLASIO SE VUČIĆ PRED PUT U BRISEL, POSLAO JE JASNU PORUKU KURTIJU: “Nemoj više da nam pretiš, nemojte se igrati tih igara.. Naši dronovi će bacati bombe, videćete kakvo naoružanje imamo..” - Izvorno

SRBIJA NA NOGAMA! OGLASIO SE VUČIĆ PRED PUT U BRISEL, POSLAO JE JASNU PORUKU KURTIJU: “Nemoj više da nam pretiš, nemojte se igrati tih igara.. Naši dronovi će bacati bombe, videćete kakvo naoružanje imamo..”

Već neko vrijeme u javnosti se vrti vijest o priznavanju Kosova. Povodom tog pitanja kao i mnoštva drugih predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić putuje u Brisel. Tom prilikom Vučić je izjavio da nije vrijeme za velike riječi već za čvrst stav te da se pokaže da Srbija želi dijalog, kao i važnost da se sačuva mir i stabilnost što u ovom trenutku teško ide sa Albanijom.  Naime, predsjednik Vučić je izjavio da Aljbin Kurti nikako nije spreman za dijalog što pokazuje stalnim  prijetnjama i tužbama.

Vučić poručio Kurtiju da ne prijeti već da slobodno tuži Srbiju - N1

Predsjednik Vučić je ovom prilikom najavio veliku vojnu vježbu Pešteru koja će biti izvedena 27.juna , gdje će po prvi put dronovi bacati bombe od 250 kilograma, rekao je Vučić.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *