TRAGEDIJA KOJA JE POGODILA CELI REGION! JEDANEESTOMESEČNA BEBA UMRLA OD GLADI: Majka Olga otišla na četverodnevnu ŽURKU i ostavila decu SAMU u kući.. - Izvorno

TRAGEDIJA KOJA JE POGODILA CELI REGION! JEDANEESTOMESEČNA BEBA UMRLA OD GLADI: Majka Olga otišla na četverodnevnu ŽURKU i ostavila decu SAMU u kući..

Na ovom svijetu postoje roditelji i monstrumi koji se skrivaju pod nazivom “roditelji”. Ova (ne)majka sigurno pripada drugoj vrsti roditelja. Njen zločin digao je na noge cijeli svijet…

Olga Bazarova imala je 3 djece koje je sama odhranjivala. Kada je krenula na žurku, dvoje djece (jedanaestomjesečnog sina i trogodišnju kćerku) ostavila je same kod kuće a svojoj majci napisala da dođe da se brine o njima dok ona ne dođe sa provoda. Najstarijeg sina (7) je dala prijateljici na čuvanje.

Baka nije razumjela kada treba da dođe i kada je došla u kuću, već je bilo prekasno. U krevetiću je ležala beba koja je umrla od gladi a djevojčica je pokazivala znakove života ali je bila u teškom stanju.

Olga je uhapšena i osuđena na 14 godina zatvora. Mislite li da je to dovoljno?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *