VLADIMIRE BRATE MOJ POMAGAJ! “Albanci su žedni moje krvi, ne smem da se okupam ko čovek..” Karadžić Putinu poslao pismo, MOLI GA DA INTERVENIŠE! - Izvorno

VLADIMIRE BRATE MOJ POMAGAJ! “Albanci su žedni moje krvi, ne smem da se okupam ko čovek..” Karadžić Putinu poslao pismo, MOLI GA DA INTERVENIŠE!

Prije nekoliko dana potvrđena je drugostepena presuda ratnom zločincu Ratku Mladiću,kojom je Mladiću potvrđena prvobitno donešena  doživotna kazna zatvora. Nakon donešene odluke oglasili su se mnoge ličnosti, i dok su jedni pravdali da ovo nije kazna za cijeli srpski narod ,sa druge strane su govorili da je ova kazna zapravo za cijeli srpski narod i Srbiju.

Presuda Ratku Mladiću u maju iduće godine | Balkan Insight

Mnogi se nadaju da će Mladić kaznu služiti u Velikoj britaniji zajedno sa Radovanom Karadžićom. Inače, ovaj zatvor poznat je po albanskim klanovima  koji su maltretirali srpske vojnike, zbog čega se on obratio i pismom ruskom predsjedniku  Vladimiru Putinu kako bi ga spasio ovog zatvora.

Radovan Karadzic Contests 'Death Sentence' Transfer to British Jail |  Balkan Insight

Inače, uslovi u ovom zatvoru su gori nego u Hagu, a kako je naveo Karadžić u pomenutom zatvoru nema ni redovne terapiej.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *