NAPOKON OTKRIVENO IME NAJVEĆEG SRPSKOG IZDAJICE! ON je taj koji je prisluškivao VUČIĆA, hteo da UNIŠTI CELU SRBIJU I VUČIĆA, pa da proda za MALE PARE! Samo da čujete KO JE ON, IMA DA SE ŠOKIRATE!(FOTO) - Izvorno

NAPOKON OTKRIVENO IME NAJVEĆEG SRPSKOG IZDAJICE! ON je taj koji je prisluškivao VUČIĆA, hteo da UNIŠTI CELU SRBIJU I VUČIĆA, pa da proda za MALE PARE! Samo da čujete KO JE ON, IMA DA SE ŠOKIRATE!(FOTO)

Jedan od najpopulanijih političara u regionu je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić. Poznat po svojoj sposobnosti kao i zalganju za sopstveni narod i građane, Vučić je u centru medijske ali i svjetske pažnje.

Vucic says he never saw alleged non-paper on redrawing borders in WB

Međutim, kao i svi tako i on ima dosta neprijatelja i ljudi koji mu rade iza leđa te koji  samo čekaju neku njegovu grešku. Tako je nedavno srbijanski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao da je poznato ime i prezime koja je naredila da se Vučić Prisluškuje, te da je cijeli slučaj predat tužilaštvu a da će ime navedene osobe biti poznato u javnosti kada tužilaštvo podigne optužnivu.

Vulin: Inspektor SBPOK pao na poligrafu, počinio je akt izdaje

Vulin je dodao još da je ovo bio očekivan odgovor jer kada se sukobljavate sa mafijom i velikim političkim silama, uvijek treba očekivati težak odgovor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *