SRPSKA MAJKA KAO HOLIVUDSKA DIVA! Obukla LUKSUZNU haljinu koja košta ko 3 prosečne plate: “Osećam se kao devojka od 28, NIKO MI NIJE RAVAN..UZOR SAM SVAKOJ ŽENI U SRBIJI! Svi mi zavide na izgledu..” - Izvorno

SRPSKA MAJKA KAO HOLIVUDSKA DIVA! Obukla LUKSUZNU haljinu koja košta ko 3 prosečne plate: “Osećam se kao devojka od 28, NIKO MI NIJE RAVAN..UZOR SAM SVAKOJ ŽENI U SRBIJI! Svi mi zavide na izgledu..”

Svetlana Cece Ražnatović u prethodnih godinu dana imala je poprilično velike modne neuspjehe koje su svi zapamtili i komentarisali. Međutim, za svoj rođendan ona je odabrala poseban outfit a vi procijenite da li je dobar ili ne…

Poznata pjevačica na proslavu svog 48. rođendana došla je u zelenoj dugoj haljini i bež salonkama. Pratnju joj je pravio naravno Bogdan Srejović, njen novi dečko.

Naravno Ceca je bila glavna zvijezda na svom rođendanu i svi su primjetili da je bila veoma raspoložena. Ipak, njena djevna kombinacija ponovo je dobila kritike jer nije dovoljno moderna niti hrabra. Ceca je definitivno mogla obući nešto bolje.

Ipak, morate priznati da Ceci ova haljina baš dobro pristaje. Ova baka uskoro će u 50. godinu a izgleda bolje od nekih dvadesetogodišnjih djevojaka.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *