HIRURG IM UGRADIO SILIKONE, IMAJU MAČIJE OČI - a evo kako su zadrugarke NEKAD IZGLEDALE: Prije operacija nisu bile ISTE OSOBE, ZADNJA NAJVIŠE ŠOKIRA - Izvorno

HIRURG IM UGRADIO SILIKONE, IMAJU MAČIJE OČI – a evo kako su zadrugarke NEKAD IZGLEDALE: Prije operacija nisu bile ISTE OSOBE, ZADNJA NAJVIŠE ŠOKIRA

U rijaliti šou Zadruga kao da postoji pravilo da djevojke koje nisu obavile ni jednu estetsku operaciju ne mogu ući u rijaliti. Iako vam možda ne izgleda tako, vjerujte da su sve djevojke obavile barem jedan estetski zahvat a većina njih se nije na jednom zaustavila. Pogledajte kakve su prije bile, upozoravamo vas nećete ih prepoznati!

2608933-maja-1-ff

Maja Nikolić definitivno je imala ogromu promjenu na licu. Skoro da nema dijela lica kojeg Maja nije uradila….

2608935-1121265-miljanakulic-edit-ff

Naravno Miljana Kulić je sa svojim usnama napravljenim od silikona postala glavno lice Zadruge. Osim usana ona je uradila i nos a ostatak osobina oscilira sa njenom težinom.

2608931-sanja-ff

Sanju Stanković su pojedini prepoznali i iz emisije Šopingholičarke na kojoj se nekoliko puta prijavljivala. Emisija se nije desila toliko davno da bi mi zaboravili Sanjinu facu, Sanja se jednostavno previše promijenila uz pomoć operacija!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *