KNJAŽEVAČKI UŽAS! Otac napastvovao maloletnog sina, sve dok jadničak sebi nije oduzeo život: Majka sve užasnula – ” Znala sam, ali šta sam mogla?” - Izvorno

KNJAŽEVAČKI UŽAS! Otac napastvovao maloletnog sina, sve dok jadničak sebi nije oduzeo život: Majka sve užasnula – ” Znala sam, ali šta sam mogla?”

Jezivo je kakvi se monstrumi slkrivaju između četiri porodična zida. Otkrivamo vam još jednog monstruma koje je zlostavljao svoje dijete sve dok jadničak nije pokušao da oduzme sebi život. Pogledajte šta je njegova majka radila u međuvremenu…

Ovaj slučaj dogodio se u Knjaževcu. Naime, nakon što je kod dječaka pronađen nož u ruksaku, on je priznao da tog dana nakon škole oduzme sebi život. Pitali su ga šta se dešava a on je rekao da konstantno trpi nasilje i napastvovanje od strane oca i da to više ne može izdržati te da će se ubiti pod svaku cijenu.

U slučaj je odmah uključena i policija i socijalna služba. Uhapšen je Branislav V. koji je oduđen na 5 godina zatvora zbog nasilja. Dječakova majka je priznala da je znala da ga zlostavlja ali nije smjela da pozove policiju niti je mogla da ga zaustavi jer bi i ona bila pretučena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *