ZAR I OVO IMA?! DJED (92) OŽENIO DEVOJKOM (22): Ali ono što se dogodilo prve bračne noći je neoprostivo..NALJUTIO SE KADA MU JE REKLA OVO!(FOTO) - Izvorno

ZAR I OVO IMA?! DJED (92) OŽENIO DEVOJKOM (22): Ali ono što se dogodilo prve bračne noći je neoprostivo..NALJUTIO SE KADA MU JE REKLA OVO!(FOTO)

  • admin
  • 2021-06-16
  • Komentari isključeni za ZAR I OVO IMA?! DJED (92) OŽENIO DEVOJKOM (22): Ali ono što se dogodilo prve bračne noći je neoprostivo..NALJUTIO SE KADA MU JE REKLA OVO!(FOTO)

U današnje vrijeme sve češće su veze između partnera velikih starosnih razlika, pa tako često čujemo za vezu između starije žene sa nekim dečkom ili pak starijeg muškarca sa djevojkom, kao što je slučaj kojeg donosimo u nastavku. Naime, 92-godišnji djed  nakon smrti svoje supruge odlučio  da oženi djevojku koja će sa njim provoditi vrijeme ali i naslijediti i brinuti se o svemu onome što on ima. No, to ne bi bilo tako čudno da nije u pitanju djevojka od 22.godine, te da je razlika između njih 70 godina.

Vjenčano prstenje / burme najpovoljnije vjenčano prstenje

Djevojci to nije predstavljalo problem te se udala za 92-godišnjeg djeda, a nakon prve bračne noći pohvalila je djeda govoreći da ima puno snage, te da im mladića koji su puno lošiji od njega. U nastavku pogledajte njihovu priču.