ĐOKOVIĆI U TRANSU! Ceca zapevala na Novakovoj proslavi, ali KADA SE POPELA NA STOL svima oči ispale: PA ZAR OVO DA POKAZUJE? (VIDEO) - Izvorno

ĐOKOVIĆI U TRANSU! Ceca zapevala na Novakovoj proslavi, ali KADA SE POPELA NA STOL svima oči ispale: PA ZAR OVO DA POKAZUJE? (VIDEO)

Novak Đoković još jednom je postao ponos Srbije nakon što je pobijedio sve protivnike na Rolan Garos turniru. Možete li pogoditi kako je to Novak Đoković proslavio? Na pravi sprski način…

Odmah nakon finala, Novak Đoković je trebao da one na odmor na Majorku ali je ipak odlučio da ode u Beograd barem na jedan dan kako bi sa svojim narodom poslavio pobjedu.

U njegovom restoranu se itekako dernečilo, pjevao je Aco Pejović ali zvijezda večeri je biča Ceca koja je iznenadila sve svojim dolaskom. Nakon što je počela pjesma “Tačno je”, svi su se opustili i slavili zajedno sa Novakom. Pogledajte mali dio atmosfere:

Koliko puta je Novak Đoković prikazao svoju zemlju u najboljem svjetlu, on je sigurno zaslužio neki bolji doček koji bi bio organizovan od strane države. Da li se slažete?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *